De ce să folosiți Becuri LED sau incandescenta pt. fiecare cameră?

   Becuri LED sunt recomandate a fi folosite în fiecare casă. Dacă nu ați trecut încă la becuri LED, acum este momentul. Motivele pentru care trebuie să o faceți sunt convingătoare pentru fiecare, mai ales că specialiștii de la ElectriceConstructii.ro vin cu sfaturi practice pentru fiecare casă. Pentru început, trebuie să știți că becurile LED durează mult mai mult decât becurile cu incandescență și împrăștie în jur aceeași cantitate de lumină folosind mult mai puțină energie.
  Acest lucru este minunat pentru mediu și vă poate economisi mulți bani pe termen lung pe factura dvs. de energie electrică. Dacă sunteți inteligent, înclinat spre un consum mai mic de energie electrică în casă, înlocuiți becuri incandescenta cu becuri LED care deschid ușa către tot felul de funcții interesante. În plus, multe becuri incandescenta - inclusiv acele becuri de 100 de wați sunt eliminate treptat.

  Până la urmă, consumul unei case este cel mai important. Iar aceste becuri LED vor reduce considerabil factura la energie electrică. Când căutați să cumpărați becuri LED, probabil că sunteți obișnuiți să căutați wați, ca o indicație a cât de luminos va fi becul. Luminozitatea LED-urilor, totuși, este determinată puțin diferit. Contrar celor știute despre acele becuri incandescenta, la becuri LED puterea nu este o indicație a luminozității, ci o măsurare a cantității de energie pe care o atrage becul.
  Pentru cele cu incandescență, există o corelație acceptată între wații și luminozitatea produsă, dar pentru becuri LED wații nu sunt un termen pentru a indica cât de luminos va fi becul. Ideea, la urma urmei, este că consumă mai puțină energie. Dar nu vă obosiți să faceți calculele - nu există o modalitate uniformă de a ascunde wați incandescenți la wați LED.

Trebuie utilizată o altă formă de măsurare pentru becuri LED – lumeni

   Becuri LED trebuie să producă mai multă lumină în casă, de aceea trebuie să fiți atenți la lumeni. Lumenul este forma de măsurarea reală a luminozității furnizate de un bec și este numărul pe care ar trebui să îl căutați atunci când cumpărați becuri LED. De exemplu, trebuie să știți că aceste becuri cu incandescenta prezintă de obicei o nuanță caldă, gălbuie, în timp ce orice model de becuri LED vine într-o gamă de culori.
  Becurile LED sunt capabile să împrăștie în jur o gamă impresionantă de culori, de la violet la roșu, până la un spectru de alb și galben. Cu toate acestea, pentru casă căutați ceva similar cu lumina pe care o produc acele modele de becuri incandescenta. Cele mai populare două culori disponibile pentru becuri LED sunt alb moale, numit și alb cald și alb strălucitor, nuanță asemănătoare cu cea din timpul zilei, o nuanță caldă.

  Nu trebuie să fie deloc confuz, pentru că albul moale și albul cald vor produce o strălucire galbenă, asemănătoare lumânărilor, aproape de incandescențe, în timp ce becurile etichetate ca alb strălucitor sau lumina zilei vor produce o lumină mai albă, mai aproape de lumina zilei și similară cu ceea ce vedeți în birouri și supermarketuri. În acestea din urmă veți remarca prezența unor becuri LED cu o lumină rece.
  Trebuie să știți totuși că nu orice corp de iluminat poate avea becuri LED. Când vorbim despre un bec obișnuit, ne referim la becuri incandescenta, tipul existent de când Thomas Edison a brevetat invenția sa în 1879. Becurile LED folosesc mult mai puțină energie decât orice model de becuri incandescenta, deoarece lumina diodică este mult mai eficientă, din punct de vedere energetic, decât lumina cu filament. Astfel, aceste becuri LED folosesc cu peste 75% mai puțină energie decât iluminatul cu incandescență.

becuri LED
becuri incandescenta