0 0,00 Lei

TABLOU ELECTRIC ( Aplicat / Ingropat )

Cutii şi dulapuri electrice Schrack
1-28UV, 9-randuri, 117Module, H1380L380D250mm
3.168,97 Lei
TABLOU ELECTRIC ( Aplicat / Ingropat )
BARA DE NUL Impamantare 1 Metru 14002
In afara stocului
65,55 Lei
Tablou DULAP ABS / POLIESTER
BRATARI GALVANIZATE (4BUC)
In afara stocului
23,73 Lei
Cutii şi dulapuri electrice Schrack
Cadru montaj compl. 1-12UV 4 şine, A= 180 mm
801,82 Lei
Cutii şi dulapuri electrice Schrack
Cadru montaj compl. 1-12UV, 4 şine, plastr.oţel
760,89 Lei
Cutii şi dulapuri electrice Schrack
Cadru montaj compl. 1-18UV 6 şine, A= 180 mm
1.103,25 Lei
Cutii şi dulapuri electrice Schrack
Cadru montaj compl. 1-18UV, 6 şine, plastr.oţel
1.086,59 Lei
Cutii şi dulapuri electrice Schrack
Cadru montaj compl. 1-21UV 7 şine, A= 180 mm
1.218,56 Lei
Cutii şi dulapuri electrice Schrack
Cadru montaj compl. 1-21UV, 7 şine, plastr.oţel
1.200,71 Lei
Cutii şi dulapuri electrice Schrack
Cadru montaj compl. 1-24UV 8 şine, A= 180 mm
1.433,95 Lei
Cutii şi dulapuri electrice Schrack
Cadru montaj compl. 1-24UV, 8 şine, plastr.oţel
1.374,45 Lei
Cutii şi dulapuri electrice Schrack
Cadru montaj compl. 1-28UV, 9 şine, plastr.oţel
1.537,48 Lei
Cutii şi dulapuri electrice Schrack
Cadru montaj compl. 1-7UV, 2 şine, A=180 mm
485,16 Lei
Cutii şi dulapuri electrice Schrack
Cadru montaj compl. 2-12UV 4 şine, A= 180 mm
790,40 Lei
Cutii şi dulapuri electrice Schrack
Cadru montaj compl. 2-12UV, 4 şine, plastr.oţel
790,40 Lei
Cutii şi dulapuri electrice Schrack
Cadru montaj compl. 2-18UV 6 şine, A= 180 mm
1.210,23 Lei
Cutii şi dulapuri electrice Schrack
Cadru montaj compl. 2-18UV, 6 şine, plastr.oţel
1.193,57 Lei
Cutii şi dulapuri electrice Schrack
Cadru montaj compl. 2-21UV 7 şine, A= 180 mm
1.332,80 Lei
Cutii şi dulapuri electrice Schrack
Cadru montaj compl. 2-21UV plat 7 şine, A= 100 mm
1.241,17 Lei
Cutii şi dulapuri electrice Schrack
Cadru montaj compl. 2-21UV, 7 şine, plastr.oţel
1.316,14 Lei
Cutii şi dulapuri electrice Schrack
Cadru montaj compl. 2-24UV 8 şine, A= 180 mm
1.514,87 Lei
Cutii şi dulapuri electrice Schrack
Cadru montaj compl. 2-24UV plat 8 şine, A= 100 mm
1.410,15 Lei
Cutii şi dulapuri electrice Schrack
Cadru montaj compl. 2-24UV, 8 şine, plastr.oţel
1.495,83 Lei
Cutii şi dulapuri electrice Schrack
Cadru montaj compl. 2-28UV, 9 şine, plastr.oţel
1.612,45 Lei
Afişare 1 - 24 din 535 (23 pagini)

Orice casă protejată are nevoie de tablouri electrice de la ElectriceConstructii.ro

  Tablouri electrice sunt pentru fiecare casă. Conectați cuptorul cu microunde, porniți comutatorul și se oprește. Fără niciun indiciu despre ceea ce tocmai s-a întâmplat, suni un electrician pentru a remedia problema. Și mai târziu îți dai seama că ai putea să o faci singur dacă ai ști elementele de bază ale acestor tablouri electrice prezente în fiecare casă. Știind cum să remediați probleme minore de energie electrică, puteți economisi niște bani, dar cel mai important, abilitățile dvs. vă pot fi utile în caz de urgență.
  Înainte de tablouri electrice, omenirea avea siguranțe. Sunt întrerupătoare de curent de o singură utilizare cu o componentă care se topește dacă curentul care circulă printr-un circuit crește la niveluri excesive; astfel, siguranța este epuizată și circuitul electric rămâne protejat și intact. Deci, ce fac siguranțele exact? Ei bine, siguranțele sunt de obicei doar bucăți subțiri de sârmă închise în sticlă rezistentă la căldură.

  Aceste siguranțe sunt conectate la circuit și acționează ca o conductă pentru electricitatea care curge prin el. Vă puteți gândi la siguranțe ca la un pod care permite curentului să circule peste circuit. Sârma din siguranță este proiectată pentru a tolera un anumit nivel de curent. Când curentul care trece prin tablouri electrice se confruntă cu o supratensiune, firul se topește sau se dezintegrează, creând un spațiu pe care curentul nu îl poate traversa.
  Revenind la metafora podului, podul are o limită de greutate. Un val de curent este ca un camion cu adevărat greu care a provocat prăbușirea podului. Nu-ți face griji. Camionul era gol, la fel ca podul. Întrerupătoarele sunt versiuni reutilizabile ale siguranței și sunt proiectate pentru a fi cea mai slabă verigă din lanțul sistemului electric. Tablouri electrice cu întreruptoarele automate previn incendiile creând goluri în circuit dacă temperatura crește peste nivelurile de siguranță.

Tablouri electrice pentru controlul iluminatului în casă sau al fiecărei prize

  Tablouri electrice sunt gândite pentru ca energia electrică să aibă mijloace de distribuție corespunzătoare, altfel, fără tablouri electrice care să controleze s-ar duce la multe aparate deteriorate și la alte dezastre. Tablouri electrice cu montaj aparent distribuie curentul și curentul către părțile unei case în care sunt proiectate să meargă. Dacă un panou electric se deteriorează sau se uzează din cauza timpului și utilizării, acesta ar putea deveni în cele din urmă prea sensibil pentru a funcționa optim. Un panou electric sensibil va provoca supratensiuni și suprasarcini.
  Aceste probleme vor face ca întrerupătoarele să se declanșeze des decât în cazurile în care numai aparatele defecte sunt de vină. Dacă nivelurile generale de utilizare a energiei electrice ale unei case sunt în medie aceleași, dar resetările întrerupătorului sunt necesare de mai multe ori în fiecare săptămână, atunci este probabil ca tablouri electrice cu montaj aparent actuale să fie reparate sau înlocuite.

  Atunci când tablouri electrice cu montaj aparent ale unor case sunt supraîncărcate cu aparate și alte dispozitive, întrerupătoarele sunt proiectate să se declanșeze pentru a preveni suprasolicitarea și deteriorarea echipamentului. Aceasta este o parte normală a siguranței și întreținerii circuitelor electrice și a echipamentelor. Dacă există o problemă cu unele tablouri electrice ale casei, aceasta poate împiedica întrerupătoarele să se declanșeze în situații în care ar trebui.
  Ori de câte ori există o indicație că panoul împiedică întrerupătoarele de acasă să funcționeze așa cum ar trebui, este timpul pentru un electrician. Un electrician poate inspecta tablouri electrice și îl poate întreține înainte ca acesta să provoace mai multe daune sistemului electric sau chiar un incendiu. Dacă circuitul unei locuințe este supraîncărcat și un întrerupător se declanșează, este de așteptat ca proprietarul casei să poată reseta întrerupătorul. Există o problemă dacă întrerupătorul continuă să declanșeze după resetarea acestuia.

O dată cu renovarea casei, achiziționați tablouri electrice cu montaj aparent

  Tablouri electrice cu montaj aparent ar trebui să ia în calcul orice persoană care dorește să facă vara renovarea casei. Electricienii recomandă montarea de tablouri electrice cu montaj aparent. Schimbarea de tablouri electrice poate fi o mișcare potrivită atunci când decidem să ne renovăm casele. Poate exista unul dintre mai multe motive pentru a obține un tablou electric mai nou în această situație.
  Un motiv poate fi adăugarea de aparate noi, de dimensiuni mari, cum ar fi mașinile de spălat și uscător, pe care casa nu le avea până acum. Un alt motiv ar fi adăugarea uneia sau mai multor camere care vor avea prize electrice. Tablouri electrice cu montaj aparent pot fi necesare chiar dacă alegem să adăugăm doar o priză electrică la una dintre camerele existente ale casei. În cele din urmă, tablouri electrice noi pot fi necesare dacă trebuie instalat orice aparat nou în casă.

  Dacă aveți o casă mult mai mare, cu multe alte electrocasnice, o alegere bună ar fi instalarea unui tablou electric ingropat. Nu este vizibil în hol, poate fi mascat apoi de cuierul de haine și sigur în zidul în care aveți un tablou electric ingropat electricianul va lega circuitele astfel încât la următoarea renovare să nu fie nevoie de o altă înlocuire. Dacă nu sunteți sigur de ce dimensiune veți avea nevoie, puteți calcula uitându-vă la clasa de identificare a fiecăruia dintre aparatele pe care intenționați să le instalați.
  Apelați un electrician profesionist pentru a vă ajuta să estimați cerințele de încărcare pentru casa dvs. sau la profesioniștii în electrice de la ElectriceConstructii.ro. Pentru că orice casă sigură, protejată de avarierea diferitelor electrocasnice, ce întreruperea circuitelor electrice poate fi projată folosind tablouri electrice.

tablouri electrice
tablouri electrice cu montaj aparent
tablou electric ingropat