0 0,00 Lei

Politica de confidentialitate

SC TAE Electric Distribution SRL se angajeaza sa foloseasca datele personale ale utilizatorilor site-ului numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. Datele cu caracter personal sunt transmise pentru procesarea platilor online de catre SC Netopia SRL (Mobilpay), livrarea produselor comandate de SC Fan Courier Express SRL si trimiterea newsletterelor de catre The Rocket Science Group LLC(Mail Chimp).
SC TAE Electric Distribution SRL este inregistrata si avizata de catre ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) cu nr. de inregistrare ……
SC TAE Electric Distribution SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.
Datele personale vor fi folosite de SC TAE Electric Distribution SRL  si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. SC TAE Electric Distribution SRL se obliga sa nu faca publice si sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.
In cazul in care utilizatorii doresc modificarea/stergerea datelor cu caracter personal,  pot solicita acest lucru prin trimiterea unui email la adresa office@electriceconstructii.ro prin care furnizeaza dorinta de a modifica sau sterge datele sale.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC TAE Electric Distribution SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: facturarea si livrarea comenzilor dumneavoastra. Sunteti obligat sa furnizati datele acestea fiind necesare facturarii si livrarii comenzilor dumneavoastra. Refuzul dumneavoastra determina anularea comenzii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate niciunui alt destinatar. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor la adresa de email office@electriceconstructii.ro. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, trimisa catre compania noastra sau prin email. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in alte state. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.